Woningverzekering

Vaak gekend als brandverzekering. Maar dan dekt de vlag de lading zeker niet. De brandverzekering neemt alle risico's weg in en om de woning. Niet alleen, hagel, brand, natuurrampen en andere mogelijke schade in en aan uw woning is gedekt, maar ook uw aansprakelijkheid aan derden.

Extra dekking die vaak in de woningverzekering geïntegreerd wordt is diefstal. Deze waarborg zal diefstal of vernielingen die zijn aangebracht na poging tot diefstal vergoeden.

Waar kan een brandverzekering u bij helpen?

  • Vaststelling en vergoeding van de schade aan de woning en de inhoud ervan
  • Dekking van de burgerlijke aansprakelijkheid wanneer je woning en/of inboedel schade zouden berokkenen aan anderen. Denk maar aan een losgekomen dakpan die valt op de wagen van de buren.
  • Opvang bij zware schade, zoals het onderbrengen van meubels en huisraad of tijdelijke opvang van de gezinsleden als de woning onbewoonbaar is.

wedo4you

Wat doen wij voor u?

Op basis van een geijkt systeem zullen wij de waarde van uw woning en inboedel bepalen.
In onze contactmomenten zal ook de brandverzekering mee bekeken worden om eventuele wijzigen te detecteren en zo de verzekering up to date te houden. Naar preventie toe zullen wij ook overlopen waar de mogelijke risicofactoren zitten om eventuele rampscenario's te kunnen voorkomen.

Verder hebben de verzekeraars hun eigen producten ontwikkeld, en hoewel er heel wat vergelijkbare kenmerken zijn, is het van belang voldoende aandacht te besteden aan de voorwaarden van het verzekeringscontract. Wij overlopen met u de verschillen tussen de polissen, om precies te weten wat de omvang van de dekkingen en de beperkingen ervan zijn. Zo bent u steeds voldoende verzekerd, en verzekerd tegen de zaken die u voor u belangrijk zijn.
Samen stellen we ons de volgende cruciale vragen:

  • Wat is allemaal gedekt?
  • Tot welke bedragen gelden de vergoedingen?
  • Wat zijn de uitsluitingen?
  • Welke dienstverlening is er bij schade of wanneer ik een aanpassing wil doen?