Rechtsbijstand Auto

Rechtsbijstand algemeen

Dit product werd besproken onder het domein: "Gezin – Prive Leven- Rechtsbijstand”. Vatten we even samen voor u. De rechtsbijstand is een aanvulling op andere verzekeringen die u hebt onderschreven. (autoverzekering, brandverzekering, familiale verzekering, bij verhuur, erfrecht,...)
Waarbij kan de rechtsbijstand u ondersteunen?

  • Analyse van uw situatie, wat zijn mijn rechten?
  • Welke plichten moet ik vervullen.
  • Ondersteuning bij een geschil voor het een gerechtelijke procedure wordt.

De volledige tekst omtrent de algemene polis rechtsbijstand vindt u hier

Rechtsbijstand auto

De polis rechtsbijstand auto komt aan bod in het artikel: "Welke formules kan ik kiezen voor de polis rechtsbijstand?" Het gaat hier meerbepaald over het type: "Rechtsbijstand geïntegreerd in een andere polis"

In de polissen brandverzekering, BA familiale en BA Auto kan u vaak kiezen voor een rechtsbijstand die werd toegevoegd aan deze polissen. Uw rechtsbijstand zit in dit geval in een pakket en zal goedkoper zijn. Nadeel is dat de polis ook enger is. En dus enkel bij geschillen in het domein van de betrokken hoofdpolis geldt. Vraag gerust extra info, zo kunnen wij samen bepalen wat voor u de beste formule is.
In dit geval zal de rechtsbijstand verbonden aan uw autopolis dus tussenbeide komen wanneer het gaat om betwistingen die te maken hebben met ongevallen of overtredingen die u onderging of maakte op de openbare weg.

 

wedo4you

Wat doen wij voor u?
Wanneer u een schadegeval heeft dat betwist wordt, zoeken wij in ons netwerk een advocaat gespecialiseerd in deze materie. Hij zal u dan namens ons, begeleiden in het vinden van een gepaste oplossing. (minnelijke schikking of rechtszaak) Betalingen voor de rechtszaak en andere kosten zullen rechtstreeks via uw polis rechtsbijstand voldaan worden. Bij dit bespaart u een hele boel geld en tijd, en bij betwisting hebt u de nodige slagkracht.